среда, 13 мая 2015 г.

2 етап Любительського кубку України.

Взагалі такі далекі поїздки для мене справжнє випробування. Далека дорога і послуги Укрзалізниці залишають величезний слід, а бажання їздити в такі подорожі нашою ненькою відпадає. Але цього разу допомогли наші спонсори, компанія МТБ Україна видала нам в розпорядження новеньку тачку! І мені залишалося тільки добратися до Києва поїздом, що в моєму випадку просто щастя.


Дорога до Запоріжжя з весолою компанією і розмовами про велоспорт пройшла досить швидко і ми ще заствіло встигли розкласти наш табір, повечеряти, попити чаю з давніми друзями яких давно не бачили і повлягалися спати
.Зі сном не виходило, то колонка ввалювала на всю в 5 метрах від палатки, то фільм врубали,  а потім епогей того всього дійства... пяний хор.. Але незважаючи на все це вдалося непогано виспатися. Сонячний ранок придав ще більше сил і енергії,


  Легкий сніданок і ми поїхали на прикатку траси...Нічого складного, жорсткі підйоми (саме те що я люблю, і чим крутіше тим краще), ненапряжні спуски, на яких можна було навіть трошки відпочивати. Проїхав 2 круга і задоволений пішов в палатку ще трошки поспати... За 1,5 години макарони з сиром, чашка чаю, розминка і ми вже стоїмо на старті.
  На старті отримував прочухани від головного судді за те що хотів пристроїтися хоча б в середині стартової групи, але суддя був невблаганним :)(хоча хлопці любязно пропонували пропустити вперед) і я зайняв своє заслужене місце ззаду всіх стартуючих поруч з Сімахою :). Після команди старт одразу включився, довелось трохи поштовхатися і вже до середини підйома сів 2 колесом за Васею Капущаком, далі метрів 200 навіть полідировав, а перед самим спуском на першу позицію вскочив Антон Пустовіт. Коли проїжали фініш, проскочив Сімаха, далі на "камяному" підйомі обійшли Вася з Пожиганом. Я зайняв свою 4 позицію яку вже нікому не збирався віддавати, а можливо на протязі гонки поборотися за призи. На колесі плотно сидів Сєрік і це було хорошим розкладом, можна було працювати командно , а це завжди цікавіше ніж боротися з самим собою.


Техніка працювала ідеально, зірки 34 спереду вистачало всюди, а мій Gant XTC Advanced 27.5 як завжди був на висоті!
До 4 круга працювали командою, то Сєрік виходив вперед то я, навіть розробив собі стратегію як буду в чесному поєдинку відвойовувавти 4 позицію :). Але на одному з підйомів я залишився один і потрібно було просто закінчити гонку.



Результат хороший, але є відчуття того що недопрацював. Скидую все на перший старт, ще цілий сезон попереду, тому буду виправляти помилки.

   Велике спасибі всім хто нам допомогав у цій поїздці. Нашому спонсору компанії МТБ Україна, За велику допомогу батькові братів Гриценко, за те що ми були ситі і забезпечені їдою і водою на протязі гонки. Також велика подяка моэму шефу, директору Ужгородського веломагазину Велогранд Михайлу Булеці, за можливість не тільки заробляти гроші, а ще й всестронньо розвиватися! :)
До зустрічі на наступних стартах!


Ride Life. Ride GIANT!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий